Hikoiluagentti

Hikoiluagentti

Hikoilu kuuluu kaikille

Urheilukaupunki Joensuussa hikoilu kuuluu kaikille. Tämän varmistaaksemme lanseerasimme maailman ensimmäisen hikoiluagentin! Hikoiluagentti on kaupunkilaisten oma läähättämisen lähettiläs ja liikunnan suurvisiiri. Hikoiluagentti tarjoaa ilmaista matalan kynnyksen liikuntaneuvontaa ja opastaa kaupunkilaisia sekä matkailijoita hikoilun pariin. 

Hikoiluagentti

 

Hikoiluagenttina toimii joensuulainen liikuntaneuvoja ja personal trainer Mari-Ann Nykänen. Mari-Ann on helposti lähestyttävä liikunnan ammattilainen, jonka neuvoilla jokainen saa taatusti hien pintaan. Mari-Annin tavoitat alla olevan Hikimittarin avulla ja lisäksi voit tavata hänet Joensuun tapahtumissa. Hikoiluagentti Mari-Ann on ensimmäistä kertaa tavattavissa elokuun alussa järjestettävissä Kalevan kisoissa. 

Hikoiluagentti Mari-Ann tuntee läpikotaisin Joensuun seurat ja liikuntatarjonnan sekä piilotetut hikoiluhelmet, joita kaupungista ja sen lähiympäristöstä löytyy. Liikunnan lisäksi Hikoiluagentti auttaa uneen ja ruokailuun liittyvissä kysymyksissä. 

Hikoiluagentin tavoitteena on herättää ihmiset huomaamaan, että pienilläkin elämäntapamuutoksilla voi olla isoja vaikutuksia. Hikoiluagentin neuvoilla sohvaperunasta voi kuoriutua nupullaan oleva himohikoilija!   

Hikimittari 

 

Hikoiluagentin tavoitat alta löytyvän Hikimittari-kyselyn avulla. Lyhyessä ja leikkimielisessä kyselyssä kartoitetaan hikoilutilanteesi, jonka jälkeen Hikimittari kertoo, millainen liikkuja olet. Samalla voit jättää yhteydenottopyynnön Hikoiluagentille. 

 

Testaa hikoilutilanteesi ja ota yhteyttä agenttiin

Hikoiluagentti-palvelun tuottaa

Hikoiluagentti-palvelun toteuttaa Joensuun kaupunki yhdessä Itä-Suomen liikuntaopiston (ISLO) kanssa.